img4
LVIS

 

Durofixin alla toimiva D-F Huolto tarjoaa asiantuntemusta putki-ilmastoinnille ja sähköurakoinnille. Kun tarvitset asiantuntevaa LVI- tai sähköurakoitisjaa ota yhteys ja pyydä tarjous.

Toimenkuvaamme kuuluu:

-       sähköurakointi
-       vesijohto ja ilmastointi urakointi
-       LVIS- korjaukset ja huolto
-       Ilmalämpöpumput ja automaatio asennukset ja huolto

Kysy lisää numerosta 020 743 1390

Tarjouspyynnöt numerosta 020 743 1395

KAUTTAMME MY√ĖS L√ĄMM√ĖNKER√Ą√ĄJ√ĄT / AURINKOL√ĄMP√Ė:

Lämmönkerääjällä säästät veden lämmittämiseen kuluvaa energiaa

Ympäristöystävällinen lämmönkerääjä on helppo tapa vangita auringon lämpöenergia hiilidioksidineutraalisti ilman päästöjä. Pitkäikäinen ja helppohoitoinen lämmönkerääjä tuo säästöjä lämmityskustannuksiin ja se voidaan liittää kustannustehokkaasti uuteen tai jo olemassa olevaan vesilämmitysjärjestelmään.

Kiinteistön katon aurinkoisimpaan paikkaan asennettava lämmönkerääjä sisältää 40 tai 60 lämpöputkea, jossa kiertävä neste lämpenee auringon lämmöllä max 200 asteiseksi. Lämmennyt neste kierrätetään lämminvesivaraajaan, jonka veden se lämmittää jopa yli 80-asteiseksi.

Lämmönkerääjä voidaan asentaa myös seinään, jolloin se ei jää lumen alle talviaikaan.

Käyttökohteita

Käyttökohteita lämmönkerääjälle on monia. Asuin- ja liikekiinteistöjen lisäksi lämmönkerääjä sopii oivallisesti myös esim. uimahalleihin, joissa lämpimän veden tarve on suuri.

Suomen olosuhteissa lämmönkerääjä on tehokas 8 kk vuodesta ja toimii myös pilvisellä säällä. Lisäsäästöä saadaan puukiukaaseen asennettavalla lämmönkerääjällä. Aurinkolämmönkerääjä ja kiukaassa oleva lämmönkerääjä kattavat yhdessä jo noin 10 kuukauden vedenlämmitystarpeen.

Näin pääset alkuun

Suunniteltaessa uudisrakennusta tai uusittaessa vanhan asunnon lämmitysjärjestelmää, tärkein asia on varaajan muuttaminen 700-1000 l suuruiseksi. Suuri varaaja mahdollistaa monipuolisen lämmöntalteenoton, oli menetelmä mikä tahansa. Tarvittaessa voidaan joustavasti vaihtaa järjestelmästä toiseen, sillä lämmöntalteenottojärjestelmien kehitys on vasta alussa. On todennäköistä, että uusia menetelmiä tulee jatkuvasti.

Kannattaa silti aloittaa jo tänään. Tiedustelut ja yhteydenotot: Teijo Suojärvi, 020 743 1395

 

KERAVA
Jäspilänkatu 18, 2-kerroksen toimistotilaa 15 - 40 m2, vapaa, keskeinen sijainti joustavat vuokrausehdot, runsaasti autopaikkoja pihalla.

MALMI
Teerisuonkuja 1, 2-kerroksen toimistoa yhteensä noin 250 m2, tilat jaettavissa useamman käyttäjän kesken, joustavat vuokrausehdot. Myös varastotila katutasossa 130 m2.

KORSO
Tavitie 1, vapaata tuotanto-, varasto- ja myymälätilaa 150-1500 m2. Tilat jaettavissa useamman käyttäjän kesken. Vapaa korkeus 6 m.

MALMI
Ormuspellontie 2, tuotanto- ja varastotilaa 500-4000 m2. Vapautuminen 2017 vuoden alussa.